Pagina's

donderdag 2 december 2010

Pretty Picture of the Forrest...

Afgelopen weekend een nachtje samen met mijn husband en een stel vrienden naar Arnhem geweest.
Manlief ging samen met z'n vriend naar het wijnmuseum lekker wijnproeven en kopen en ik ging lekker shoppen met m'n vriendin.
Maar eerst hardloopschoenen gekocht met mijn man. Sinds kort (lees 3 wkn) zijn wij hiermee begonnen en dat vraagt toch om een paar goede dempers aan je voeten. Heerlijk is het soms wel even doorpesen maar als je dan weer thuis bent..... heb je echt een heerlijk gevoel! We hebben een programma gedownload met iemand die je begeleid en lekkere muziek erbij dat werkt!!
Nadat de kilo's er bij mij aan waren gekomen grotendeels van twee zwangerschappen vindt ik t nu toch echt tijd worden om die eraf te krijgen en inmiddels ben ik de eerste 10 kwijt! Ik voel me super!
Maar goed, in Arnhem zijn we op zondag lekker het bos ingegaan van de veluwe, wat is dat mooi zeg, zeker als de zon schijnt! Bij ons in de buurt hebben we dit gewoon niet en dus zijn we even flink gaan wandelen maar vooral foto's gaan schieten en zie hier het resultaat! Ik heb een digitale spiegelreflex camera maar eigenlijk teweinig tijd om me er echt in te verdiepen maar toch:...

1 opmerking: