Pagina's

donderdag 25 november 2010

It's christmas creatime

Hoi hoi Daar ben ik weer en!
Nu met iets waar ik deze week mee bezig ben geweest. Het patroon van een klok heb ik gevonden bij JoseBianca.blogspot.com. Alleen kwam ik er niet zomaar uit.... wanneer wel! maar ach na wat vogelen ben ik er voor mijzelf achter gekomen dat in het patroon elke keer als ik een toer gedaan had een losse moest maken en dat had tot gevolg dat ik aan 1 kant van de klok steeds wijder ging werken. Uitgehaald en opnieuw begonnen zonder de lossen en zie hier het resultaat. Ook kwam ik niet aan de vereiste aantal vasten na meerdering maar dat hinderd voor het patroon niet echt gelukkig.
Verder heb ik aan de onderkant gewoon een mindering toegepast ipv een los rondje te haken en dat weer vast te naaien. Door dit laatste is mijn klok wel wat ronder aan de onderkant geworden maar toch.... ik ben er erg blij mee en ga voor nog zo een!

Toen was ik natuurlijk helemaal in kerstsfeer en ben op zoek gegaan naar nog meer kerstboom hangers!
Deze vondt ik op www.lionbrand.com je moet wel lid worden maar dat is gratis en er staan best leuke (lees niet super veel) creaties op waaronder dit ornament! Het haakt snel weg en je moet tegelijkertijd opvullen dus voor de snelle hakers onder ons is dit echt een eitje en heb je toch iets heeel erg zelfgemaakts in je boom hangen (of waar dan ook!)
Oh ja! weet je nog die sjaal die ik helemaal uit elkaar heb gehaald..... ja die van mohair! Nou binnenkort zal t resultaat hier te bewonderen zijn want het gaat de goede kant op en zonder ook maar 1 foutje!!
Nog even wachten en hopenlijk is ie klaar met de kerst!
Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

2 opmerkingen:

 1. Leuk die kersthangers! ik ga ze ook maar eens proberen, vooral die laatste is gaaf...die was ik nog niet tegen gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  bloos....bedankt!
  het patroon heb ik ook op lionbrand gevonden onder Dove Sachet. En omdat de vleugeltjes bij mij hele rare frutsels werden heb ik ze maar van stof gemaakt!
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen