Pagina's

maandag 21 maart 2011

Gewoon genieten!

Vandaag is Marith voor het eerst naar school geweest! Geweldig vindt ze het gelukkig! Haar verjaardag was een topdag zeker op zaterdag toen al dr vriendjes en vriendinnetjes er waren en de zon haar beste beentje voort zette!
Op verschillende blogs kwam ik ze tegen, de takken met gehaakte bloemetjes, ook ik heb ze gemaakt als afscheidskado's voor de juffen van de peuterschool. witte bloesem met een roze hartje aan een paar berkentakjes. De draadjes die ik moest afwerken heb ik door het midden heen naar voren gehaald en op ongeveer 1,5 cm afgeknipt zo lijken het net meeldraden. Nog even een paar echte ranonkels erbij en t kadootje is af! Voor de kinderen hebben we een rugzakje gevuld met wat snoepjes en potloodjes. Het versieren was nog wel even wat... 16 keer leuk tekenen etc... Nee dat werd m niet voor Marith ach, t gaf niks want ze zien er met een paar stickers en stempels echt leuk uit!


 En nu,...... Even rust en dan weer lekker creatief aan de slag! er ligt nog best wel het een ander te wachten om af te maken!

1 opmerking:

  1. Schattig zo in combinatie met echte bloemen! daar zullen de juffen wel blij verrast mee zijn geweest!

    BeantwoordenVerwijderen