Pagina's

donderdag 24 februari 2011

bussy slakkie!

Wat een titel he! maar ja zo voel ik me, ik zit vol met ideeen en ben ze aan het uitwerken: een tas voor dochter lief die 17 mrt 4 jaar wordt en dus naar school mag! daar hoort een mooie tas bij.... en zij weet precies hoe die eruit moet zien!
Bijna af... maar nog niet helemaal!

Ook ben ik naar eigen idee een vogelhuisje aan het maken...... duurt nog even voor ie af is!
En dan zie je in die leuke kleine wolwinkel nieuwe wol liggen..... Leuk om haarbanden mee vrolijk te maken weer een idee dus..... maar nog niet af!

Ik voel me net slakkie, heel druk om iets af te krijgen maar toch gaat het langzaam.
En wat is er dan wel af..... iid!!! een slak! super leuk patroon gevonden en vrij om te gebruiken! nu zie ik op t papier niet meer waar ik m gevonden heb maar volgens mij via ravelry.com en anders effe googlen met afbeeldingen met als titel: Snail.

mocht je m willen maken maar niet kunnen vinden laat t me maar weten dan stuur k m via mail.

2 opmerkingen:

  1. Volgens mij is dat het lot van een crea-bea zijn, vol zitten met ideeën maar er komt naar je gevoel niet voldoende uit je handen...je slak is leuk geworden!!
    Fijn productief weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou slakkie, kom maar in beweging want de nieuwe stoffenzaak in Capelle is de moeite van een bezoekje waard!!! je kunt er alleen nog niet pinnen maar dat komt binnenkort ook. Dus ff een dikke portemonnee meenemen als je erheen gaat :-D
    Groetjes Sussie

    BeantwoordenVerwijderen